Eliminacje do Mistrzostw Polski

W dniach 9 – 12.04.14 w siedzibie Coffee Proficiency odbędą się Eliminacje do Mistrzostw Polski Latte art, Coffee in Good Spirits i Cup Tasting, które zostaną zorganizowane dzięki dystrybutorowi zielonej kawy Bero Polska. Organizatorami są Palarnia Kawy Coffee Proficiency oraz Firma Makiato Marcin Wójciak. Finały Cup Tasting odbędą się dnia wraz z konkurencjami Latte Art i Coffee in Good Spirits. Czas trwania zapisów (na wszystkie konkurencje) zostaje przedłużony do dnia 20.03.14r.

Zgłoszenia należy wysyłać na adres: zgloszenia.mpb@gmail.com, w treści zgłoszenia należy zawrzeć informacje:

– kategoria zawodów,
– imię i nazwisko,
– firma,
– jestem członkiem SCAE (numer członkostwa, nie dotyczy kat. „coffee lover”),
– faktura (pełne dane do faktury, w tym NIP) / bez faktury,
– krótkie info o sobie, które zostanie przedstawione na stronie www/fb,
– swoje zdjęcie (w formacie .jpg, .png, w wielkości do 1 mb).

Przed startem należy wykupić osobno obowiązkowe członkostwo SCAE. Należy wykupić je INDYWIDUALNIE. Koszt to 37,5 euro. Bez członkostwa SCAE nie można startować w zawodach. Musi to być członkostwo typu – „Barista” (członkowstwo „coffee lover” nie jest brane pod uwagę). FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY DO SCAE można znaleźć na stronie: http://www.scae.com/membership.html

CENA ZGŁOSZENIA na zawody:

– jedna konkurencja: 100 zł netto (123 zł brutto)
– dwie konkurencje: 200 zł netto (246 zł brutto)
– trzy konkurencje: 300 zł netto (369 zł brutto)

Rate this post

Leave A Reply

Navigate